Informatie over bestellen, betalen en verzenden

Bestelling op maat

Zit er niet iets voor je bij in de webshop? Ik kan elke outfit in elke maat maken, echt custom en helemaal naar jouw wensen.
Stuur mij via het contactformulier een bericht of stuur een e-mail naar info@atelierchimaera.com met je idee/wensen, je maten en je contactgegevens.
Probeer zo volledig mogelijk te zijn in je omschrijving van het ontwerp. Heb je het voor een bepaalde datum nodig? Vermeld dat dan ook.

Ik zal z.s.m. contact met je opnemen over de uitwerking van je outfit en/of item, de kosten hiervan en een tijdsplanning. Als je het hier mee eens bent, stuur ik je een factuur per e-mail die je direct kunt betalen via PayPal of bankoverschrijving.

Aan PayPal en bankoverschrijving zijn geen extra kosten verbonden. Nadat ik je betaling ontvangen heb, zal ik aan de slag gaan en binnen de
afgesproken tijd een mooi product creëren!

Betalen

Je kan je bestelling in de webshop betalen via de volgende mogelijkheden:
PayPal: Er is een automatische koppeling waardoor je kan betalen met PayPal bij afronding van je bestelling. Mijn PayPal-ID is: info@atelierchimaera.com
Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Bankoverschrijving naar: NL83KNAB0255346255, t.n.v. Atelier Chimaera, onder vermelding van je naam en omschrijving order of ordernummer.
Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Verzenden

Indien je iets koopt in de webshop wat voorradig is, verstuur ik deze na betaling binnen 2 werkdagen op. Is een item niet voorradig, dan kun je bij het item zien hoelang het zal duren voordat je bestelling klaar zal zijn.

Bij een custom order geef ik een indicatie wanneer je item klaar zal zijn. 

Bezorgtijd
PostNL hanteert bij pakketten en brievenbuspakjes een bezorgtijd van 1 werkdag.

Tarieven PostNL

Brievenbuspakje (zonder Track & Trace): €3,95
Pakket tot 10 kg (incl. Track & Trace):
 €6,95
Pakket van 10-30 kg (incl. Track & Trace):
€13,25
Aangetekend pakket tot 10 kg (incl. Track & Trace): €8,60
Aangetekend pakket van 10-30 kg (incl. Track & Trace):
€14,90

Ophalen van je order

Het is mogelijk om gratis je order op te halen in Heerhugowaard. Dit kan in de avonduren vanaf 7 uur, vrijdag - overdag en 's avonds of in het weekend.
Zodra je bestelling is 
betaald, neem ik contact met je op om een datum af te spreken. 

Retourneren

Ik vind het belangrijk dat de kleding of accessoire die je koopt van goede kwaliteit is, fijn is om te dragen en eruitziet zoals op de foto's die in de webshop staan. 
Ben je niet tevreden met wat je hebt ontvangen? Laat mij binnen 5 werkdagen weten wat het probleem is en dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden van Atelier Chimaera
Algemene Voorwaarden.doc (145.5KB)
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden van Atelier Chimaera
Algemene Voorwaarden.doc (145.5KB)